Νέα σελίδα Χονδρικής b2b .Για σύνδεση με τους ίδιους κωδικούς πατήστε στο B2B Login

BulgarianEnglishGermanGreekPolishRussianSwedishUkrainian

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Τρόποι Αποστολής

Αποστολή Παραγγελίας

Τα προϊόντα θα αποστέλλονται με την Ελτά Courier, Γενική Ταχυδρομική ή ACS και θα παραδίδονται στο χώρο σας. Η εταιρία κούριερ που θα παραδώσει την αποστολή σας, επιλέγετε από εσάς κατά την διάρκεια καταχώρησης της παραγγελίας σας. Οι παραγγελίες παραδίδονται σε εσάς εντός 1 έως 3 ημερών, εκτός των συνθηκών ανωτέρας βίας.

Τα προϊόντα αποστέλλονται και στην Κύπρο.

Όροι Επιστροφής

Αν το προϊόν είναι ελαττωματικό ή είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε, έχετε τη δυνατότητα να το επιστρέψετε μέσα σε 14  ημέρες. Τα έξοδα επιστροφής σε αυτή την περίπτωση είναι χρέωση της velvet24. 

Αν αλλάξατε γνώμη και θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που μόλις αγοράσατε, έχετε τη δυνατότητα να το επιστρέψετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς του, στην αρχική του συσκευασία. Τα έξοδα επιστροφής σε αυτή την περίπτωση είναι χρέωση του πελάτη. Το ποσό αγοράς θα σας επιστραφεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα μας ειδοποιήσετε.

 Σε κάθε περίπτωση, τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται μαζί με την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο αγοράς. Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός της ανωτέρω διάρκειας ή δεν πληροί κάποια από τις παραπάνω απαιτήσεις, η velvet24.gr έχει το δικαίωμα να μην αποδεχτεί οποιαδήποτε επιστροφή ή αντικατάσταση.

 Όλα τα προϊόντα έχουν εγγύηση καλής ποιότητας και λειτουργίας, όπως ορίζει η νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι εγγυημένα από τους κατασκευαστές τους και πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και τα πρωτόκολλα ποιότητας που απαιτούνται.

Έξοδα αποστολής

Τα έξοδα αποστολής είναι 3€ για ογκομετρικό βάρος εώς 2 κιλά. Για δέματα βάρους άνω των δύο ογκομετρικών κιλών η τιμή διαμορφώνετε εκ νέου.

Tα έξοδα αντικαταβολής είναι 1,5€.

Για Αποστολές προς Κύπρο, το κόστος αποστολής είναι 10€ για δέματα εώς 2 κιλά. Για δέματα βάρους άνω των δύο ογκομετρικών κιλών η τιμή διαμορφώνετε εκ νέου.